Ödemiş Bıçakçı Bedriye Baykaş Ortaokulu Öğrencileri e-twinning Projesine Başlıyor

Ödemiş Bıçakçı Bedriye Baykaş Ortaokulu Öğrencileri e-twinning Projesine Başlıyor

Ödemiş Bıçakçı Bedriye Baykaş 7. sınıf öğrencileri ingilizce dersini daha iyi anlamak ve farklı kültürler tanımak için yeni bir e-twinning projesine başlıyor. 

25.10.2023 119

6 ay sürecek olan English Skills adlı projenin amacı, ingilizceyi yaparak yaşayarak öğretme, ingilizce dersini sevdirme, öğrencilerin kendi kültürünü tanıtma ve  farklı kültürleri tanımasını ve öğrenmesini sağlama olarak ifade ediliyor. 3 ortaklı olan projede Slovenya'dan ve Polonya'dan partnerler ile işbirliği yapılarak süreç yürütülecek.

Okulumuz Mdr. Yrd. ve İngilizce öğretmeni Canan Ç. VURANER, Slovenya ile proje kuruculuğunu paylaşıyor. Projeye başlamak için öğrenci velilerinden izin dilekçeleri alındı. Kişisel bilgilerin korunması kanunu gereğince tüm e-twinning projelerinde olduğu gibi öğrencilerin kişisel bilgilerinin gizli tutulmasına, görüntü vs. gibi paylaşılmamasına dikkat edildiği vurgulandı.

Okulumuz 7. sınıf öğrencileri Avrupa ülkeleri ile yapacakları ortaklıktan ve yeni kültürler tanıyacak olduklarından dolayı çok mutlu ve heyecanlı olduklarını belirtti.

İLETİŞİM

Adres:
BIÇAKÇI MAH. BIÇAKÇI KÜME EVLERİ BIÇAKÇI BEDRİYE BAYKAŞ ORTAOKULU BLOK NO: 59A ÖDEMİŞ / İZMİR


Telefon
(232) 537 4458


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın